Search
Close this search box.

Luisteraar wint 50.000 euro tijdens 538 Stemmenjacht (filmpje)

Na maar liefst 26 foute antwoorden lukte het een luisteraar dinsdagmiddag in de show van Frank Dane eindelijk om de stem van koffer 17 te raden tijdens de ‘538 Stemmenjacht’. Het bleek schaatsster Joy Beune te zijn en dat leverde Nadia 50.000 euro op.

Foto: video still

Al ruim twee weken speelt Radio 538 het spel 538 Stemmenjacht en wordt er gezocht naar de stemmen van de 26 BN-ers die bij de 26 koffers in de studio horen. Elke koffer is een ander bedrag waard, waarbij koffer 17 met 50.000 euro het hoogste te winnen bedrag was.

Oh My God, dit is fantastisch”, reageerde Nadia nadat bekend was geworden dat ze het goede antwoord had gegeven. “Ik ben sprakeloos.” [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Radio 538 (@radio538)