Ronald Giphart stopt met nachtprogramma op Radio Veronica

Ronald Giphart stopt na negen maanden met ‘Nachtclub Veronica’ op Radio Veronica. Vrijdagnacht presenteerde hij de laatste reguliere uitzending. Vanaf juli neemt Thijs Meeuwsen het stokje in de nacht over van Giphart.

Foto: Radio Veronica

Het is een bijzondere uitzending, want het is de allerlaatste Nachtclub onder mijn leiding”, aldus Giphart afgelopen nacht. “Nachtclub Veronica blijft bestaan, maar krijgt een nieuwe portier.

Komende week is Giphart nog wel te horen in de nacht op Veronica, maar dan met Het Basispakket van de Nineties. Waarom hij stopt is niet bekendgemaakt. Mogelijk heeft dit te maken met de overgang van Veronica van Talpa naar Mediahuis.

Vanaf dinsdag 4 juli is Meeuwsen te horen in de nacht. Hij is sinds twee maanden op zaterdagavond te horen op Radio Veronica. Ook valt Meeuwsen af en toe op andere tijdsstippen als invaller te horen. [RadioWereld.NL]