Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veranderingen op zaterdag bij Radio Veronica

De zaterdag van Radio Veronica gaat op de schop. Vanaf 15 april verhuist Maurice Verschuuren naar de middag, terwijl Niels van der Veen ‘Goud van Oud’ overneemt. Ook op zaterdagavond is een nieuwe stem te horen.

Het nieuwe programma van Verschuuren tussen 12 en 15 uur gaat ‘Maurice Music Store’ heten. “Dan open ik bij wijze van spreken een nieuwe platenwinkel met ook heel veel aandacht voor vinyl”, legt Verschuuren uit. “En we hebben dan ook een uurtje ‘Lang niet meer gehoord request’, dat wordt heel erg leuk.

Met deze wijziging is de zaterdagmiddag van Veronica weer voor vast ingevuld. Tot en met januari van dit jaar vulde Frank van der Lende tijdelijk deze uren door het vertrek van Dennis Hoebee. Nadat ook Van der Lende de zaterdagmiddag opgaf waren er verschillende deejays te horen om het gat te vullen.

Op zaterdagavond tussen 18 en 20 uur gaat Thijs Meeuwsen presenteren. Hij is nieuw op Veronica, maar werkte in het verleden onder meer als producer van de programma’s van Gijs Staverman op NPO Radio 2 en Giel Beelen op 3FM. Ook maakt hij programma’s op Jinx Radio.

De afgelopen maanden was Van der Veen te horen op dit tijdstip nadat Ed struijlaart in november besloot te stoppen op zaterdag.

Pasispakket
Radio Veronica heeft besloten om eerste en tweede paasdag door te gaan met het Basispakket, dat de afgelopen twee weken te horen was. Twee dagen lang worden de beste nummers uit het Basispaket op alfabetische volgorde gedraaid. [RadioWereld.NL]