Search
Close this search box.

Dennis Hoebee stopt bij Radio Veronica

Dennis Hoebee stopt bij Radio Veronica. De deejay was elke zaterdag en zondag te horen van 12.00 tot 14.00 uur op Radio Veronica. De deejay ‘stopt per direct‘, zo bevestigt een woordvoerder van het landelijke radiostation. Het programma wordt komend weekend, net als afgelopen weekend, overgenomen door Bas van Teylingen.

Foto: video still stream

Hoebee was sinds de start van de nieuwe programmering van Radio Veronica in januari dit jaar in het weekend te horen. Daarvoor was Hoebee was tot juni 2020 ook al in het weekend te horen op Veronica, maar toen moest hij vanwege coronabezuinigingen vertrekken.

Naast zijn werk voor Radio Veronica is Hoebee ook regelmatig als invaller bij NH Radio te horen. Afgelopen zomer was hij bij de regionale zender voor Noord-Holland opnieuw enkele weken in de middag te horen.

Waarom Hoebee dit keer bij Veronica vertrekt is niet bekend. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Er zijn misschien nog plekken vrij voor Dennis Hoebee bij KINK, 100% NL of NPO Radio 2. Ik vind dat hij zeker een plek moet kunnen behouden, krijgen op de landelijke radio. Hij heeft bij Radio Veronica, het gat dat Ferry Maat, Patrick Kicken en Luc van Rooij achterlieten in de middag, goed opgevuld. Met succes praatte Dennis Hoebee de liedjes aan elkaar, boeiend zoals Ferry Maat dat ook deed.