Zoek
Sluit dit zoekvak.

Edwin Evers noemt nieuwe ochtendshow Radio 538 ‘een slimme zet’

Edwin Evers denkt dat het overhevelen van de ochtendshow van Radio Veronica naar Radio 538 “een slimme zet is”. Dit zegt hij in een reactie aan RTL Boulevard. “Ik vind dat ze de beste ochtendshow maken.

Foto: video still Youtube

Woensdagochtend werd bekend dat Wietze de Jager en Klaas van der Eerden stoppen met de dagelijkse ochtendshow op Radio 538. Na de zomer nemen Tim Klijn, Niels van Baarlen en Rick Romijn het stokje over. Zij zijn nu nog op Radio Veronica te horen.

Het is overigens geen echte verrassing dat Evers uitgerekend die ochtendshow de beste vindt, want Van Baarlen en Romijn waren jarenlang zijn sidekicks en Klijn verving Evers met regelmaat. Ook heft Evers een deel van de vormgeving van de ochtendshow gemaakt.

Volgens de voormalige ochtendjock kan een sterke ochtendshow helpen om de luistercijfers van 538 te verhogen. “Maar er zal wel meer moeten gebeuren.

Dat de huidige ochtendshow van Radio Veronica niet meeverhuist na de verkoop aan Mediahuis, was al de intentie, zo laat een woerdvoerder van Talpa weten aan het ANP. Van andere deejays, waaronder dus ook zenderbaas Rob Stenders, is het dus wel de bedoeling dat ze samen met de radiozender overgaan naar de nieuwe eigenaar. Op dit moment wordt de overeenkomst tussen Talpa en Mediahuis gefinaliseerd.

Zolang Radio Veronica nog niet overgedragen is aan Mediahuis blijft Talpa verantwoordelijk voor de invulling van het station. Daarom wordt er al gezocht naar een nieuwe ochtendshow, die binnenkort bekend wordt gemaakt. [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. Ik vraag mij af waarom de luisteraar dit kinderachtig geleuter op zijn radio wil hebben , een stelletje volwassen mensen die als pubers zitten te praten.

  2. Het meest kinderachtige programma op de radio met die Wietze en Klaas, in navolging op Frank Danen met zijn Hannelore Zwitserlood. Flauwe woordgrapjes, continu dezelfde muziek en de hele uitzending gekwijl.
    Al vanaf het begin luisteraar van 538 tot ik het echt beu was met die wietze en overgegaan ben naar Gerard Ekdom op Radio 10.
    Eindelijk weer een fijn radioprogramma, muziek die zeer divers is en van alle tijden, leuke sidekicks met Henk blok en Evelien de Bruijn. Radio zoals radio behoort te zijn!