Zo begon Frank Dane in de middag op Radio 538 (audio)

Daar zijn we weer! Ja, wat zeg je dan? Goeiemiddag.” Met deze woorden opende Frank Dane zijn eerste middagshow op 538. Na acht maanden radiostilte is hij terug op het radiostation. Voortaan is Dane samen met Jelte van der Goot van maandag tot en met donderdag tussen 16 en 19 uur te horen op 538.

Foto: video still stream 538

Het is echt heel gek om hier weer te zijn. Ik reed hier naartoe en ik dacht ‘ik heb acht maanden vakantie gehad’”, aldus Dane. “Net niet helemaal uitgerust”, grapte hij er achteraan. De deejay gaf aan weer blij terug te zijn in de studio van 538 en verheugde zich erop om weer eens een luisteraar aan de lijn te krijgen.

Sinds maandag heeft Radio 538 ook een nieuwe programmering. Naast de terugkeer van Dane is Lindo Duvall nu tussen 10 en 13 uur te horen en Mark Labrand tussen 13 en 16 uur. Opmerkelijk is dat eerst gecommuniceerd werd dat Ivo van Breukelen het avondblok zou presenteren, maar dit is nu Niek van der Bruggen geworden. Geruchten gaan dat ook Van Breukelen vertrekt bij 538.

Daarnaast heeft Radio 538 een nieuwe uuropener in gebruik genomen met daarin ‘Jouw hits, jouw 538’, de pay-off die sinds april ook in de merkcampagne gebruikt wordt. Ook in andere audiovormgeving is deze pay-off nu te horen.

De start van Dane in de middag is hieronder te beluisteren. [RadioWereld.NL]