Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dit is de nieuwe programmering van Radio 538 vanaf maandag

Radio 538 start maandag (29 augustus) met een vernieuwde programmering. Lindo Duvall neemt vanaf dan de ochtenduren van Barend van Deelen over, waarmee eerdere geruchten bevestigd worden. Daarnaast keert Mark Labrand terug in de dagprogrammering, terwijl Ivo van Breukelen naar de avond verhuist, net als Bas Menting.

Vanaf maandag is ook Frank Dane weer op 538 te horen. Hij presenteert dan de nieuwe middagshow samen met Jelte van der Goot. De afgelopen weken nam Labrand de honneurs waar.

De nieuwe programmering van Radio 538 wordt gefaseerd ingevoerd, zo laat een woordvoerster van Talpa weten aan RadioWereld.NL. Per oktober keren ook Coen Swijnenburg en Sander Lantinga terug op de zender. Zij gaan dan op vrijdagmiddag ‘De Coen & Sander Show’ presenteren. Daarnaast gaat Swijnenberg vanaf dan de lunch op 538 verzorgen. De definitieve programmering vanaf oktober wordt later bekendgemaakt.

Donderdag maakte Radio 538 ook al bekend dat Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack weer terugkeren op de zender.

Barend van Deelen zwaait vrijdagavond af bij 538. Hij vertrekt naar 3FM om daar de middagshow te gaan presenteren. [RadioWereld.NL]

De programmering vanaf 29 augustus
6 – 10 uur: De 538 Ochtend met Wietze de jager en Klaas van der Eerden
10 – 13 uur: Lindo Duvall
13 – 16 uur: Mark Labrand
16 – 19 uur: De 538 Middag met Frank Dane
19 – 21 uur: Ivo van Breukelen
21 – 0 uur: Bas Menting

Gerelateerde berichten