Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rob van Someren vanaf maandagmiddag op Radio 10

Rob van Someren is vanaf maandagmiddag weer elke werkdag te horen op de radio. Niet bij Radio Veronica maar bij Radio 10. Het programma ‘Somertijd’ komt terug tussen 16.00 en 19.00 uur op Radio 10. Ook sidekick Sven van Veen heeft de overstap naar Radio 10 gemaakt.

Rob van Someren: “Na een lange gedwongen radiostilte gaan we eindelijk weer los met Somertijd.

Het programma Somertijd en Rob van Someren zijn de afgelopen jaren onderscheiden met diverse prijzen. In 2013 won Somertijd de Gouden Radioring, de publieksprijs voor beste radioprogramma van het jaar.

Twee maanden geleden won Rob tevens de Zilveren Radioster voor beste mannelijke radiopresentator.

Rob van Someren komt op de uren van Edwin Ouwehand die voortaan de avond van Radio 10 te horen is. Eerder werd al bekend dat Tim Klijn de overstap maakt van Radio 538 naar Radio 10. Hij gaat vanaf februari 2015 de ochtendshow presenteren. Op dit moment presenteert René Verkerk de ochtendshow op de oudste commerciële zender van Nederland.

Giel Beelen opent eerste Somertijd op Radio 10
Giel Beelen zal maandag het eerste programma van Rob van Someren op Radio 10 officieel openen. Rob maakte afgelopen november 2014 nog een afscheidsuitzending in het radioprogramma van Giel. Daarom heeft Rob hem nu gevraagd om de eerste Somertijd op Radio 10 officieel te openen. [Radiowereld.NL]