Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miss Montreal weer naar Concert at Sea

Miss Montreal is van de partij tijdens de tiende editie van Concert at Sea. Ze werd maandagochtend live op 3FM verrast door Paskal Jakobsen.

Miss Montreal is van de partij tijdens de tiende editie van Concert at Sea. Ze werd maandag live op 3FM verrast door Paskal Jakobsen, met wie ze onlangs een duet opnam onder de titel Ik Zoek Alleen Mezelf.

De zanger van Bløf vertelde Sanne Hans dat ze een plekje hadden ingeruimd voor de zangeres en haar band. Het is de tweede keer dat Miss Montreal geprogrammeerd staat op het Zeeuwse festival. Eerder was al bekend dat Counting Crows, Dotan en Typhoon naar de Brouwersdam in Zeeland komen, net als Lenny Kravitz, Racoon, Kensington en gastheer Bløf.

Het festival is op 26 en 27 juni. Dit jaar kwamen er zo’n zeventigduizend mensen op af.

[NOVUM]