Bas en Dylan vervangen Wietze en Klaas in de ochtend op Radio 538

De komende maand presenteren Bas Menting en Dylan Boet de dagelijkse ochtendshow op Radio 538. Vanaf maandag nemen zij het stokje over van Wietze de Jager en Klaas van der Eerden, die van een welverdiende vakantie gaan genieten.

Foto: video still Instagram

Ik pas wel op de toko jongens, komt goed!”, aldus Menting op Instagram. “Vanaf maandag hoor je een maand lang de 538 Ochtend (ma t/m vr tot 10u) met ondergetekende en Dylan Boet. Dan weet je dat écht iedereen op vakantie is.

Menting presenteert normaal gesproken de ochtendshow op zaterdag en zondag op Radio 538. Boet is sinds kort in de nacht te horen en is daarnaast producer van diverse avondprogramma’s op de zender.

Het is de eerste keer dat het duo ingezet wordt als vervanging voor het ochtendduo. Eerder dit jaar was Lindo Duvall de vervanger van De Jager, terwijl Chris Berström op de stoel van Van der Eerden zat. [RadioWereld.NL]