Search
Close this search box.

Barend van Deelen 26 augustus voor het laatst op Radio 538

Barend van Deelen is vrijdag 26 augustus voor het laatst te horen op Radio 538. Dit schrijft de deejay op Instagram. Tussen 18 en 21 uur zwaait Van Deelen af. Momenteel geniet hij van twee weken vakantie en wordt hij vervangen door Lindo Duvall.

Foto: video still Youtube

Van Deelen vertrekt bij Radio 538 om vanaf oktober de nieuwe middagshow op 3FM te gaan presenteren. Volgens de deejay gaat daarmee opnieuw een droom in vervulling.

Wie de uren van Van Deelen gaat overnemen vanaf 29 augustus maakt 538 binnenkort bekend, al gaan geruchten dat Duvall permanent naar het blok tussen 10 en 12 uur verhuist. Het huidige vrijdagavondprogramma gaat sowieso verdwijnen, aangezien Coen Swijnenberg en Sander Lantinga vanaf komend najaar tussen 16 en 19 uur te horen zijn met een speciale weekendshow.

Ook is nog onduidelijk met wie Van Deelen de nieuwe middagshow op 3FM gaat presenteren. Iris Enthoven, waarmee hij het vrijdagavondprogramma op 538 presenteert, heeft besloten de zender trouw te blijven. Ook zijn vaste vrijdagavondproducer Dylan Boet heeft besloten bij 538 te blijven. Daarnaast waren er ook gesprekken met twee vrouwen van een andere landelijke zender, maar ook dit is op niets uitgelopen. [RadioWereld.NL]