Zoek
Sluit dit zoekvak.

Barend van Deelen terug naar 3FM: “Altijd al gedroomd van een middagshow”

Met het mogen presenteren van de nieuwe middagshow op 3FM gaat voor Barend van Deelen een wens in vervulling. Dat schrijft de deejay op Instagram. En daarom keert Van Deelen in oktober terug op het oude nest en vertrekt hij bij Radio 538.

Foto: RadioWereld.NL

Wat ben ik ontzettend trots dat ik 5,5 jaar heb mogen waarmaken wat ik als kind en jongetje het allerliefste wilde. Werken Radio 538”, aldus Van Deelen. “Wat was dit een gave tijd en daar kun je alleen maar dankbaar voor zijn. Nu is het tijd voor wat nieuws. Naast werken bij 538 heb ik altijd gedroomd van een middagshow. 1600-1900. Ik ben 3FM onwijs dankbaar dat zij mij deze kans hebben geboden en ik ga hem pakken ook. Vanaf 3 oktober ben ik er. 1600-1900. Ik reken erop dat je erbij bent!

Van Deelen is sinds januari 2017 te horen op Radio 538. Bij 3FM vertrok hij uit onvrede, zo liet hij eind vorig jaar nog weten in de podcast ‘De Broadcast’.

Bij Radio 538 presenteerde hij in eerste instantie programma’s in het weekend. Later verhuisde hij naar de avond. Sinds november vorig jaar is hij elke werkdag tussen 10 en 12 uur te horen op 538. Ook presenteert hij sinds begin dit jaar samen met Iris Enthoven een programma op vrijdagavond op 538.

Proeven
Eind 2019 verving Van Deelen enige tijd Coen Swijnenberg in de middag, toen de middagjock met een burn-out thuis zat. Blijkbaar smaakte die invalbeurt naar meer voor Van Deelen.

Van Deelen was dinsdag nog te horen op 538. Woensdag werd hij vervangen door Niek van der Bruggen. Van Deelen blijkt opnieuw corona te hebben. [RadioWereld.NL]