Weekendprogramma’s Wietze de Jager op 538 vooralsnog tijdelijk ingevuld

Radio 538 heeft nog geen definitieve invulling voor de weekendprogramma’s van Wietze de Jager en Klaas van der Eerden. Dit laat een woordvoerster van Talpa weten aan RadioWereld.NL.

Foto: Radio 538

Net als afgelopen vrijdagavond zijn ook deze vrijdagavond Barend van Deelen en Iris Enthoven te horen tussen 18 en 21 uur. Het lijkt erop dat dit duo ook de komende weken op vrijdagavond te horen is, want eind deze maand geven ze ook de hoofdprijs van Hierrr Met Je Rekening weg. Komende zaterdagmiddag tussen 16 en 19 uur is Niek van der Bruggen te horen.

Maar hoe dit in de toekomst ingevuld gaat worden is nog niet duidelijk. “Zodra er wijzigingen zijn in onze programmering, horen jullie dit uiteraard van ons”, luidt de reactie van de woordvoerster van Talpa. Mogelijk hangt de invulling nog af van of Frank Dane nog terugkeert op de zender. Met hem worden momenteel gesprekken gevoerd over de toekomst.

Dane was tot eind vorig jaar in de ochtend te horen op 538. Begin dit jaar werd De Jager samen met Van der Eerden plotseling naar voren geschoven voor de ochtend.

Update
Iris Enthoven bevestigd dat zij en Barend de hele maand januari op vrijdagavond te horen zijn op 538. [RadioWereld.NL]