Renze Klamer vervangt maand lang Humberto Tan op NPO Radio 1

Renze Klamer is de komende vier weken op vrijdag te horen op NPO Radio 1. Tussen 14 en 16 uur neemt hij het programma van Humberto Tan over, die dan vrij is.

Foto: video still stream

Komende vier vrijdagen pas ik op de winkel van Humberto Tan”, twittert Klamer. “Dat ga ik met veel plezier doen! Van 14:00 – 16:00 uur met een mix van boeiende verhalen, muziek, actualiteit en een beetje gezelligheid.”

Voor Klamer, die in dienst is van BnnVara, is het zijn tweede invalsklus voor AvroTros op NPO Radio 1. De afgelopen maanden was hij ook al regelmatig als presentator van EenVandaag Radio.

Eerder presenteerde Klamer al enige tijd het lunchprogramma De Nieuws BV op NPO Radio 1. Daarna stapte hij geheel over naar tv om het programma “De Vooravond” als opvolger va DWDD te presenteren. Na één seizoen werd echter alweer de stekker uit dit programma getrokken.[RadioWereld.NL]