Maarten van Rossem en Linda de Mol in TV Monument

In het programma ‘TV Monument’ bespreekt tv-chroniqueur Han Peekel de carrières van grote televisiepersoonlijkheden, zoals cabaretiers, presentatoren en acteurs. In de eerste vier afleveringen staan Maarten van Rossem, Linda de Mol, Sanne Wallis de Vries en Fidan Ekiz centraal. TV Monument is vanaf zondag 9 januari op NPO 1 te zien.

Maarten van Rossem is zondag 9 januari als eerste te gast op NPO 1 in het programma ‘TV Monument’.

Hij vertelt onder andere hoe hij met zijn ongezouten commentaren en meningen weleens de woede van omroepbazen op zijn hals haalde en meerdere malen van het scherm werd verbannen. Toch werd hij elke keer weer liefdevol teruggevraagd.

Linda de Mol is zondag 30 januari te gast op NPO 1. Ze vertelt aan Han Peekel over haar passie voor het vak, over haar familie en de grote druk van de roem.

Sanne Wallis de Vries komt 6 februari langs. Ze praat dan onder andere over de vele shows die ze in het theater heeft opgevoerd. Ook vertelt ze veel komische anekdotes opnieuw.

En Fidan Ekiz is op 13 februari te gast. Ze vormt ze samen met Sven Kockelmann een vast presentatieduo voor WNL bij OP1. Ze heeft een belangrijk oeuvre opgebouwd. Ze onthult aan Han Peekel het werkelijke verhaal over het abrupte einde van De Vooravond.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *