Search
Close this search box.

Renze Klamer tijdelijk terug op NPO Radio 1

Renze Klamer keert terug op de radio. Bij NPO Radio 1 gaat hij tijdelijk het middagprogramma “EenVandaag” presenteren. Dit meldt hij op twitter. Hierdoor wordt Klamer tijdelijk door zijn werkgever BnnVara verhuurd aan AvroTros.

npo radio1 radio 1Vanuit EenVandaag kwam de vraag of ik tijdelijk op NPO Radio 1 een van de presentatoren wil vervangen in verband met persoonlijke omstandigheden.

Vanuit collegialiteit en mijn liefde voor NPO Radio 1 doe ik dat natuurlijk graag”, schrijft Klamer op Twitter. “Ik heb dit netjes afgestemd met BnnVara, waarbij ik nog onder contract sta.”

Bij EenVandaag is vaste presentatrice Suzanne Bosman al wekenlang niet te horen en wordt ze vervangen door verschillende presentatoren waaronder Pieter Jan Hagens en Roos Moggré.

Voor Klamer betekent de invalsklus een terugkeer bij NPO Radio 1. Van januari tot en met augustus 2020 presenteerde hij het dagelijkse lunchprogramma “De Nieuws BV”. Daarna stapte hij geheel over naar tv om het tv-programma “De Vooravond” als opvolger va DWDD te presenteren. Na één seizoen werd echter alweer de stekker uit dit programma getrokken. [RadioWereld.NL]