Ruud de Wild sidekick Vivienne van den Assem op De Perstribune

Vivienne van den Assem is komende zondag te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, van 12.00 tot 14.00 uur bij Omroep Max op NPO Radio 1. Van den Assem is de sidekick van Ruud de Wild in het NPO Radio 2-programma De Wild in de middag. Daarnaast is ze ook presentator van RTL Boulevard.

Vivienne van den Assem, is de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur. Ze is bij het grote publiek vooral bekend als presentatrice en actrice. Momenteel is ze één van de presentatoren van RTL Boulevard.

En daarnaast is ze te horen als sidekick van Ruud de Wild in het NPO Radio 2-programma ‘De Wild in de middag’. Daarvoor was ze één van de gezichten van ’Goedemorgen Nederland’. Van den Assem brak door als actrice in onder meer ’Goudkust’, ’Zoop’ en ’Onderweg naar Morgen’.

Voormalig profwielrenner Erik Breukink is zondag de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur. Mediadeskundige Ron Vergouwen zorgt in beide uren van De Perstribune voor passende audiofragmenten bij de gasten. Ook deelt Vergouwen aan het eind van beide uren weer zijn Mediaweek Awards uit, voor de beste radio- en tv-fragmenten van afgelopen week.

Foto: Max

De Perstribune wordt deze keer gepresenteerd door Jurgen van den Berg, bekend van Villa VdB. [RadioWereld.NL]