Producer Coen & Sander Show van 538 naar Slam

Producer Frederique Dittrich vertrekt bij Radio 538 om aan de slag te gaan bij Slam. Afgelopen donderdag was haar laatste werkdag aan de Bergweg. Dittrich produceerde de afgelopen jaren onder meer de Coen & Sander Show op Radio 538. Ze stapt nu over naar Slam.

Foto: video still Youtube

Eerder was ze ook al producer en sidekick van WeekendWietze met Wietze de Jager op vrijdagavond op Radio 538. Daarnaast was Dittrich ook tijdens de vakantieperiode diverse keren te horen als sidekick van de ochtend– en middagshow.

Voordat Dittrich in februari 2019 aan de slag ging bij 538 was ze anderhalf jaar producer en sidekick van de ochtendshow met Giel Beelen op Radio Veronica.

Na vijf jaar bij Talpa, eerst bij Veronica en daarna bij de paars-groene onderburen, is het tijd voor iets nieuws”, aldus Dittrich. “Met het stoppen van de Coen & Sander Show lag mijn toekomst weer open, en die ga ik vanaf 1 september invullen bij Slam. Ik blijf dus lekker radioactief.

Bij Slam wordt Dittrich producer van de ochtendshow Early Birds. Ze neemt het stokje over van Lars van Heeswijk die per 1 augustus stopt. [RadioWereld.NL]