Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Report

>> Usher week: Deze week is het Usher week op 538. Normaal gesproken hoef je alleen maar even met 538 te bellen om prijzen te winnen. Dat is nu ook zo, maar 538 heeft er wel iets aan vastgekoppeld en dat heeft alles te maken met zijn nieuwe album “Confessions”.

Hoor je namelijk Usher, bel dan met 538 en biecht jouw grootste geheim op. Je maakt dan kans op een exclusief Usher-prijzenpakket. Hierin zit o.a. zijn nieuwe album “Confessions” en twee kaartjes voor zijn uitverkochte concert op 21 juni aanstaande in Ahoy’ Rotterdam.

Heb jij het meest bijzondere geheim opgebiecht, dan maak je aan het eind van de week ook nog eens kans op een meet & greet met Usher en een luxe hotelovernachting (zonder Usher natuurlijk). Ook op Radio538.nl maak je kans op Usher prijzen.

>> Programm Update & Kort 538 Nieuws
– Rick Romijn was afgelopen week vrij. Zijn taken werden overgenomen door vaste vervanger Jorg.
– Afgelopen donderdag werd bekend gemaakt dat Evers Staat Op showbizzreporter Albert Verlinde aan de slag gaat bij de concurrentie. Daarom zal hij stoppen met zijn bijdragen aan Evers Staat Op.
– Meer Evers Staat Op nieuws: vrijdag komt Bart Peters Live38 spelen.
– Donderdagavond was de grote releaseparty van Tiesto z’n nieuwe album. Dance Department heeft opnames gemaakt en deze worden waarschijnlijk op 5 juni uitgezonden.
– Binnenkort maak je op 538 kans op kaartjes voor het EK.
– Vandaag over drie weken keert Ruud de Wild terug naar huis. Om stipt 16 uur zal hij zijn eerste middagshow op 538 maken, samen met Jelte van der Goot en Tamara Brinkman.

>> De Schijven
Alarmschijf: Counting Crows & Blof – Holiday in spain
Dance Smash: Nalin Sam Sharp & Ron van den Beuken – Twister
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte:
1 (-) Boris – When you think of me � Tevens Klapperrr van de week en de 600e nummer 1 hit in de Top 40
2 (1) Eamon – F*ck it
3 (14) Britney Spears – Everytime

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.