Bert Haandrikman op zomertoer bij NPO Radio 5

Bert Haandrikman reist deze zomer voor NPO Radio 5 vier weken lang door Nederland tijdens zijn zomertoer. Elke week staat een ander deel van Nederland centraal. Van 18 tot en met 22 juli is dat Drenthe, de provincie waar de deejay zelf vandaan komt. Op vrijdag 22 juli is Bert te vinden bij het Hunnebedcentrum in Borger.

Foto: video still Youtube

Tijdens zijn radioprogramma ‘Goeiedag Haandrikman’ tussen 06.00 en 09.00 uur belicht de deejay tijdens de zomertoer steeds één week lang een bepaald gebied. Hij laat de luisteraars kennismaken met de historie, typerende fenomenen en zendt op de vrijdagen live uit vanaf een locatie in deze streek.

Komende vrijdag is er aandacht over de geschiedenis van de Drentse muziek en de Hoogeveense artiest René Karst zal dan optreden. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten