Search
Close this search box.

Verdubbel Je Salaris komende 2 weken weer 3 keer per dag bij Qmusic

Qmusic geeft luisteraars de komende twee weken extra de kans om hun salaris te verdubbelen. Vanaf maandag (10 januari) wordt ‘Verdubbel Je Salaris’ namelijk niet alleen in de middagshow bij Domien Verschuuren gespeeld, maar drie keer per dag.

Foto: RadioWereld.NL

Elke werkdag maken drie willekeurig gekozen luisteraars kans om hun bruto maandsalaris te verdubbelen tot maximaal 7.500 euro om 9.15, 12.15 en 16.45 uur. Daarvoor moeten ze echter binnen een minuut wel 10 vragen goed beantwoorden. Ook winnen zij dan een nieuwe smartphone.

Worden niet alle vragen goed beantwoord, dan wordt het salaris niet verdubbeld. Wel betaalt Qmusic dan 10 euro voor elke vraag die goed is beantwoord.

Vorig jaar speelde Qmusic in januari voor het eerst Verdubbel Je Salaris. Ook dat gebeurde toen drie keer per dag. De rest van het jaar werd het spel dagelijks gespeeld bij Domien.

Met Verdubbel Je Salaris sluit Qmusic zich aan bij concurrenten Radio 538 (Hierrr Met Je Rekening) en Sky Radio (Leef een jaar lang gratis), die eveneens uitpakken met flinke winacties. [RadioWereld.NL]