Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kris Kross Amsterdam en Lost Frequencies krijgen eigen programma bij Qmusic

Qmusic komt vanaf zaterdag 10 september met een nieuwe zaterdagavondprogrammering. Daarin is ook een belangrijke rol weggelegd voor Kris Kross Amsterdam, dat hun eerste eigen programma krijgt op Qmusic. Ook Felix De Laet, beter bekend als Lost Frequencies krijgt zijn eigen show op Qmusic.

Foto: Qmusic

Met het aantrekken van Kris Kross Amsterdam en Lost Frequencies vult Qmusic deels de lege gaten in de programmering nadat donderdag bekend werd dat Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack naar Radio 538 verhuizen.

Met Kris Kross Amsterdam halen we een van de meest succesvolle club- en festivalacts en Top 40-artiesten in één binnen. Ook de internationale top-dj Lost Frequencies krijgt zijn eigen programma”, aldus Roland Snoeijer, programmadirecteur Qmusic. “Verder zorgen Qmusic-deejays Domien, Menno en Tom voor dé dance-avond voor luisteraars op zaterdag.

Het programma van Kris Kross Amsterdam maakte de afgelopen jaren deel uit van de MixMarathon op vrijdag op Slam.

Domien Verschuuren presenteert vanaf nu de ‘Worldwide Club 20‘ en neemt het stokje over van Van Buuren. In deze hitlijst zet Domien de grootste internationale clubhits op een rij, in samenwerking met de Stichting Nederlandse Top 40. ‘De Maximum Weekend Mix‘ wordt voortaan verzorgd door Tom van der Weerd, terwijl de presentatie van het radioprogramma ‘Tomorrowland One World Radio‘ vanaf nu in handen is van Menno Barreveld. [RadioWereld.NL]

De nieuwe zaterdagavondprogrammering:
21.00-22.00 Kris Kross Amsterdam
22.00-00.00 Worldwide Club 20 – Domien Verschuuren
00.00-01.00 Maximum Weekend Mix – Tom van der Weerd
01.00-02.00 Lost Radio – Felix de Laet
02.00-03.00 Tomorrowland One World Radio – Menno Barreveld