Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vanaf maandag nieuwe Top 500 van de Zomer op Qmusic

Nu het eindelijk zomer is geworden in Nederland komt Qmusic met een nieuwe Top 500 van de Zomer. Vanaf maandag (14 augustus) is een nieuwe editie van de lijst te horen op het landelijke radiostation.

Vorig jaar stond ‘Summer Jam 2003’ van The Underdog Project en The Sunclub opnieuw op nummer één, gevolgd door ‘Despacito’ van Luis Fonsi & Daddy Yankee en ‘Year of Summer’ van Niels Geusebroek en Wildstylez. Wie er dit jaar op de hoogste trede staat wordt volgende week bekend. Er kan namelijk nog altijd gestemd worden voor de Top 500 van de zomer via de site van Q.

De Top 500 van de Zomer is vanaf maandag dagelijks tussen 9 en 18 uur te horen op Qmusic.  Op vrijdag 18 augustus even voor 14 uur volgt de ontknoping. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Het grote voordeel van dit soort weken is dat de variatie in muziekkeuze bij zenders als QMusic dan in eens 500% hoger is dan in een normale week wanneer de hele top 40 iedere drie uur langs komt. Nu weet je dat iedere plaat gedurende de hele week maar één keer wordt gedraaid.