Summerparty 2023 drie dagen lang op ruim 30 radiostations

Ruim 30 radiostations variërend van FM, AM, DAB+ en het internet slaan dit weekend de handen ineen voor de zevende editie van de Summerparty. Vanaf vrijdagavond (11 augustus) 18 uur tot en met zondag 22 uur maken 52 deejays elk een uur lang zomerse radio.

Foto: RadioWereld.NL

Onder andere Edith den Doosch, Dave Donkervoort, Martin Stoker, Henri Kicken, Jeroen Drogt, Edo Peters, Jurgen van den Berg, Femke van der Veen, Peter Rijsenbrij, Bart van Gogh, Bert van Losser. Patrick van Houten, Stefan Brau en Herbert Visser presenteren de Summerparty 2023.

De Summerparty 2023 is te horen op Atlantis FM Limburg, Backyard AM, Big B21, Coastline, Columbia AM, Eye AM, Focus 103, Hitradio Centraal FM, Hitspower FM, Hitsradio-vandenberg, JEY, JoøwFM.es, Koekstad radio, NEDFM, PiDi Radio, Radio 202, Radio 954, Radio 1506, Radio Amerika, Radio Flashback, Radio Lifeline België, Radio Noordzij, Ridderkerk FM, Rivierenland Radio, Roundandsound, RTV Dijk en Waard, Spark Radio, Starlight Urk, Vakantieradio.com, WebradioRotterdam.nl en Wereldstad AM. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten