Summerparty 2022 twee dagen lang op 20 radiostations

De 6e editie van de Summerparty wordt dit jaar uitgezonden op 13 en 14 augustus. Dit jaar wordt de zomerse muziek uitgezonden op meer dan 20 radiostations variërend van FM, AM, DAB+ en het internet. Het radio evenement wordt uitgezonden van 06.00 tot 21.00 uur.

Foto: RadioWereld.NL

Onder andere Edith den Doosch, Erik Holzhauer, Dave Donkervoort, Martin Stoker, Henri Kicken, Jeroen Drogt, Edwin Simonis en Edo Peters presenteren De Summerparty.

De Summerparty 2022 is dit jaar te horen op Dragon FM, 1134AM.nl, Radio Amerika, Backyard AM, Radio Lifeline Belgie, Big B21, Radio Noordzij, Coastline FM, Radio Schalkhaar AM, Sun FM Beachradio, Excellent FM, WebradioRotterdam.nl, Eye AM, Wereldstad Radio Rotterdam AM, Fame Radio, Hitspower FM, Koekstad Radio, MNL Hitradio.be, Olleke Bolleke Radio, Radio 954 en Altijd Hitradio. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten