Nieuwe pay-off voor Slam: Boost Your Life (audio)

Slam krijgt na zeven jaar een nieuwe pay-off. ‘Play Music Play Life’ wordt vervangen door ‘Boost Your Life’. De nieuwe pay-off wordt binnenkort in gebruik genomen, samen met een nieuw jinglepakket waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd.

De huidige pay-off werd in augustus 2015 ingevoerd en was onderdeel van een nieuwe positionering van het station. Tegelijkertijd schrapte het station FM uit zijn naam. Slam was toen nog eigendom van de 538Groep (Talpa). Sinds oktober 2016 is RadioCorp eigenaar van het station.

De afgelopen twee jaar heeft RadioCorp flink gesleuteld aan het station. Met een mix van pop en dance richt het station zich nu primair op de doelgroep 20-40 jaar. Dat is iets ouder dan het enkele jaren geleden deed.

Voor wie benieuwd is hoe de nieuwe vormgeving met de nieuwe pay-off klinkt: hieronder is alvast een voorproefje te beluisteren. Het complete pakket is hier te vinden. [RadioWereld.NL]