Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radiostations smijten weer met geld in het nieuwe jaar

2020 Was voor veel Nederlanders financieel geen makkelijk jaar, daarom bieden Radio 538, Sky Radio en Qmusic hun luisteraars in het nieuwe jaar een steuntje in de rug. Met de acties ‘Hierrr Met Je Rekening’, ‘Leef 1 Jaar Gratis’ en ‘Verdubbel je salaris’ nemen de radiostations kosten van luisteraars voor hun rekening.

Radiostations smijten weer met geld in het nieuwe jaar538 betaalt
Vanaf maandag 4 tot en met vrijdag 22 januari betaalt Radio 538 weer elke werkdag tussen 07 uur en 19 uur rekeningen van luisteraars in ‘Hierrr Met Je Rekening’.

Een factuur van een kapot telefoonscherm, een mislukt huwelijksaanzoek, gitaarles waarna je geen noot kon spelen, of een gecancelde vakantie naar Gran Canaria, alle rekeningen zijn welkom, mits er een mooi, grappig of ontroerend verhaal achter zit.

Gratis leven bij Sky Radio
Sky Radio neemt ook in 2021 de financiële zorgen van een luisteraar uit handen. Op maandag 4 januari start het radiospelletje ‘Leef 1 Jaar Gratis’. Sky Radio betaalt aan de winnaar van het spel heel 2021 de huur of hypotheek, energie, boodschappen, tanken, telefonie, vakantie en kleding met een maximum van 32.000 euro voor één gelukkige winnaar.

Luisteraars kunnen met vrijdag 29 januari overdag meedoen aan door te luisteren naar Sky Radio en het codewoord van de dag door te geven via de app. Op 1 februari wordt de winnaar bekendgemaakt.

Verdubbel je salaris bij Qmusic
Nieuw op Qmusic is de actie ‘Verdubbel je salaris in 1 minuut.’ Van maandag 4 tot vrijdag 15 januari worden op werkdagen om 09.15 uur, 12.15 uur en 17.15 uur drie willekeurig gekozen luisteraars gebeld die hun bruto maandsalaris kunnen verdubbelen tot maximum 7500 euro.

Daarvoor moeten ze echter binnen een minuut wel 10 vragen goed beantwoorden. Worden niet alle vragen goed beantwoord, dan wordt het salaris niet verdubbeld.

Het verdubbelen van een maandsalaris is overigens niet nieuw op de Nederlandse radio. In 2006 deed Sky Radio dit al eens. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio.NL

Gerelateerde berichten