Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geruchtenmachine over Radio 538 op volle toeren

De Telegraaf vermeld vandaag dat de aandeelhouders van Radio 538 (Lex Harding, Peter de Jager en Rob Out ) mogelijk van plan zijn haar aandelen te verkopen aan de Amerikaanse investeringsmaatschappij Advent International.

De telegraaf denkt dat de Advent International een meerderheidsbelang van 55% wil hebben in Radio 538. Radio 538-oprichter Lex Harding heeft samen met Rob Out en Peter de Jager momenteel 98 procent van de aandelen in handen. Over eventuele geruchten dat Rob Out en Peter de Jager helemaal uit Radio 538 willen stappen, wil Harding niets bevestigen: “Het enige wat ik daarover kwijt wil, is dat ik niet vertrek”.

Transfers in de radiowereld
Naast de mogelijke verkoop van Radio 538 aan Advent International gaan er ook sterke geruchten dat 3FM DJ Edwin Diergaarde mogelijk naar Radio 538 vertrekt om het programma Greatest Hits dagelijks te presenteren tussen tien en twaalf. Diergaarde is momenteel nog iedere zaterdag avond te horen bij de Tros op 3FM. Daarnaast is hij ook de vaste vervanger van Ruuddewild.nl.

Radio 538 liet weten dat hier niets van klopt. Edwin Diergaarde is niet in gesprek met Radio 538.

Het station heeft onlangs verschillende contracten met o.a. Lindo Duvall, Jeroen Nieuwenhuize en Barry Paf verlengd. Over eventuele transfers rond Jeroen van Inkel naar Veronica en Ruud de Wild naar Radio 538 is nog niets bekend. [Radio.nl]