Laatste rondje voor Coen & Sander op 538; Mark Labrand tijdelijk naar de middag

Een vast item uit de ‘Coen & Sander Show’ op Radio 538 wordt nu ook werkelijkheid voor het programma zelf. Donderdag (16 juni) is het ‘het laatste rondje’ voor Coen Swijnenberg en Sander Lantinga en presenteren ze voor het laatst de dagelijkse middagshow op de zender. Deze zomer is Mark Labrand tijdelijk te horen in de middag.

Foto: RadioWereld.NL

Heel eerlijk gezegd besef ik het me nog niet helemaal denk ik, maar toch is dit de -voorlopig- laatste week van de Coen & Sander show op Radio 538”, aldus Swijnenberg op Instagram. “Donderdag zwaaien we af voor een lange zomer.

Veranderingen
Bijna drie weken geleden werd bekend dat Swijnenberg en Lantinga moeten stoppen met de dagelijkse middagshow op Radio 538. Na de zomer gaat Swijnenberg een dagelijks lunchprogramma op 538 presenteren, terwijl Lantinga naar Radio Veronica verhuist om daar de middagshow te gaan presenteren.

Geheel verdwijnen doet de Coen & Sander Show echter niet, want na de zomer keert het programma terug op vrijdagmiddag op Radio 538.

Opvolger binnenkort bekendgemaakt
Wie de vervanger wordt van Swijnenberg en Lantinga, maakt Radio 538 binnenkort bekend. Wel wordt al weken de naam van Frank Dane gefluisterd. De deejay is al maanden niet meer op 538 te horen, nadat hij begin januari zijn plek in de ochtend moest afstaan aan Wietze de Jager en Klaas van der Eerde. Onlangs liet Talpa weten nog steeds in gesprek te zijn met de deejay over een nieuw programma.

Tijdelijke middagshow
Omdat de nieuwe middagshow ook pas na de zomer begint, komt er eerst een tijdelijke invulling. “Mark Labrand neemt deze zomer het tijdslot van de 538 middagshow over”, zo laat een woordvoerster van Talpa Network weten aan RadioWereld.NL.

Toch is er komende week eerst een andere stem in de middag te horen. “Mark is volgende week nog met vakantie, waardoor Bas Menting volgende week de middagshow zal presenteren.

Jo
Terwijl van Swijnenberg en Lantinga al duidelijk is wat zij gaan doen, is de toekomst van nieuwslezer Jo van Egmond nog onduidelijk. “We willen haar graag behouden bij Radio 538 en zijn daarover met haar in gesprek”, aldus de woordvoerster van Talpa. [RadioWereld.NL]

Foto: video still stream 538