Sublime zendt vanaf de woensdag Summertime Top 500 uit

Sublime zendt vanaf woensdag de ‘Summertime Top 500’ uit. De lijst is tot en met zaterdag te horen op de landelijke commerciële zender tussen 09.00 en 19.00 uur. De lijst met daarin de beste zomerse funk, soul, jazz, bossanova, salsa en reggae is samengesteld door programmamakers van Sublime met hulp van de luisteraars.

Vorig jaar stond ‘Chan Chan’ van de Buena Vista Social Club op nummer 1, gevolgd door ‘Summertime’ van DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince op nummer 2 en ‘Lovely Day’ van Bill Withers op nummer 3.

De vaakst voorkomende artiesten in de lijst waren toen Bob Marley, Stevie Wonder en Jamiroquai. De volledige lijst van dit jaar wordt woensdagochtend om 09.00 uur gepubliceerd op de website van Sublime. Er kan nog gestemd worden tot dinsdagavond 19.00 uur. [RadioWereld.NL]