Cain Slobbe debuteerde afgelopen weekend op Qmusic

Afgelopen weekend was er onverwachts een nieuwe stem te horen op Qmusic. In de nacht van vrijdag op zaterdag debuteerde de 19-jarige Cain Slobbe op de zender. “Terwijl jullie lagen te dromen, liet ik de mijne afgelopen zaterdagnacht uitkomen.

Foto: video still Instagram

Het is de eerste keer dat ik achter de knoppen zit op de nationale radio”, aldus Slobbe tijdens zijn debuut. “Dat vind ik retespannend. Ik zit hier met knikkende knieën, trillende handjes en m’n hart zit in m’n keel.

Slobbe won het afgelopen jaar het Q-College. Radio maakt hij al wat jaren bij Bollenstreek Omroep. Daarnaast deed hij in 2018 mee met The Voice Kids. Sinds februari loopt Slobbe stage als producer en vormgever bij Qmusic.

Vooralsnog was het voor Slobbe een proefuitzending op Qmusic. “Een gruwelijk vette ervaring”, zo laat hij weten. Een woordvoerder van het radiostation laat echter weten dat de deejay in de toekomst wel vaker zal proefdraaien. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cain (@cainslobbe)