Zoek
Sluit dit zoekvak.

Strijd tussen NPO Radio 2 en Radio Veronica: 70s From 7 vs. Super 70s

Er lijkt een flinke strijd om de luisteraar uit te breken tussen NPO Radio 2 en Radio Veronica. Donderdagavond (6 juni) staat Radio 2 geheel in het teken van de jaren ’70, terwijl Veronica dat decennium op vrijdagmiddag centraal plaatst.

Op NPO Radio 2 is het vanaf 19 uur ‘70s From 7’. Tot middernacht draaien Emmely de Wilt, Morad El Ouakili en Desiree van der Heiden de lekkerste hits uit het decennium van wijde broekspijpen, Afghaanse jassen, oranje meubels en ‘psychedelisch’ behang. De playlist wordt gevuld met veel disco, soul, funk, r&b, pop en rock.

Radio Veronica doet het vrijdag nog eens dunnetjes over. Van 14 tot 19 uur is het ‘Super 70s’ en draaien Rob Stenders, Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof de beste muziek uit de 70’s. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *