Zoek
Sluit dit zoekvak.

VK: Ronan Keating stopt met ochtendshow op Magic

Zanger en presentator Ronan Keating stopt na zeven jaar met de ochtendshow op radiozender Magic in het Verenigd Koninkrijk. Dit maakte hij donderdagochtend bekend in het programma. Keating wil zich weer meer gaan richten op zijn muziek concentreren.

Foto: video still

Keating is sinds september 2017 te horen in de ochtend. Hij presenteert het programma samen met Harriet Scott. Volgens Keating was het geen gemakkelijke beslissing om te stoppen met het programma. “Ik zou het programma maar een jaar of hooguit twee jaar doen. Maar ik vond het zo leuk dat ik zeven jaar gebleven ben.

Volgens Keating is een ochtendshow lastig te combineren met optreden, wat voornamelijk in de avond plaatsvindt. De zanger en presentator scoorde in het verleden wereldwijde hits met onder meer ‘Life is A Rollercoaster’, ‘When You Say Nothing At All’ en ‘If Tomorrow Never Comes’. Ook was onderdeel van de band Boyzone en bedenker en co-manager van de band Westlife.

Ook zegt Keating er naar uit te kijken wat vaker samen met zijn vrouw wakker te worden.

Wie de ochtendshow op Magic gaat overnemen is nog niet bekend. Keating is op 31 juli voor het laatst te horen op Magic. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *