Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook dagelijks avondprogramma Rob van Someren verdwijnt van Radio 10

Rob van Someren raakt niet alleen zijn dagelijkse middagshow kwijt op Radio 10, ook het dagelijkse avondprogramma ‘De Nacht Wacht’ verdwijnt. “We gaan terug naar een plek die ons wel vertrouwd is: de zondagavond van 9 tot 12 wordt de nieuwe uitzendtijd van De Nacht Wacht in de nieuwe programmering.

Foto: video still Youtube

De Nacht Wacht is sinds begin 2023 elke maandag tot en met donderdag van 23 uur tot middernacht te horen op Radio 10. Daarvoor was het radioprogramma op zondagavond te horen.

Drie weken geleden werd bekend dat Van Someren zijn dagelijkse middagshow op Radio 10 kwijtraakt en plaats moet maken voor Gijs Staverman. Dat nieuws was een klap voor Van Someren.

‘Somertijd’ verhuist naar het weekend. “Wanneer we in het weekend te horen zijn is nog niet duidelijk. Je hoort het al: heel veel is onduidelijk. We hopen daar binnenkort wel duidelijkheid over te kunnen verschaffen.”, aldus Van Someren woensdagavond in zijn programma.

Vorige maand werd ook bekend dat van Someren een rechtszaak tegen zijn werkgever gewonnen had over salarisverhogingen. Radio 10 is tegen de uitspraak in beroep gegaan. [RadioWereld.NL]

4 reacties

  1. Lekker als je zo gepest wordt op je werk door een ondergrondse Mol daar.
    Ik zal gelijk de brandslang los zetten in de gegraven gangen als ik Rob was.

  2. Ik heb de indruk dat ze hem gewoon kwijt willen, net als Veronica een aantal jaren geleden. Misschien moet Rob toch eens met die andere Rob gaan praten om daar weer naar terug te gaan…..

  3. Gerard Ekdom weg in de ochtend én nu ook nog de geweldige Rob van Someren weg in de middag. Bye Bye Radio 10.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *