Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 10 in beroep over salarisverhoging Rob van Someren

Radio 10 is in beroep gegaan tegen de uitspraak van de kantonrechter van Amsterdam in de zaak rondom de salarisverhoging van Rob van Someren. Dit heeft een woordvoerder van het gerechtshof Amsterdam bevestigd tegenover het ANP. Wanneer deze zaak dient is nog niet bekend.

Foto: video still Youtube

Dinsdag werd bekend dat Van Someren een rechtszaak tegen zijn werkgever gewonnen had. De middagdeejay van Radio 10 was van mening dat hij recht had periodieke salarisverhoging op basis van beoordeling.

De radiozender was het hier echter niet mee eens, omdat Van Someren met bijna 27.000 euro per maand bruto buiten de reguliere loonschalen valt en er met hem afzonderlijke afspraken zouden gemaakt. De kantonrechter stelde echter de deejay in het gelijk. Hierdoor moet Radio 10 Van Someren alsnog achterstallige salarisverhoging betalen. Het zou gaan om een slordige 10.000 euro per jaar.

Talpa Network, eigenaar van Radio 10, wil niet reageren op de zaak. [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. Ik vind Rob een van de betere presentatoren van Radio 10
    “Somertijd” is naar mijn idee, toch wel een ” luisteraarsmagneet ” , en mocht Somertijd verplaatst worden naar zaterdag / zondag, wat ik op X heb gelezen , dan is het snel klaar met Radio 10.