Zoek
Sluit dit zoekvak.

Z100 New York City heeft na bijna 2 jaar weer een vaste nachtjock

Z100 (WHTZ) heeft na bijna twee jaar weer een vaste deejay in de nacht, die overigens nog steeds live is. Hiervoor heeft de hitzender Kiana Singh aangetrokken. Z100 was meer dan een jaar al op zoek naar vaste invulling voor de nacht, nadat Nick Gomez in augustus 2022 vertrok naar Hot 99.5 (WIHT) in Washington DC.

Foto: video still

Sinds het vertrek van Gomez vulde Z100 de nacht voornamelijk met invalkrachten. Maar met het aantrekken van Singh is hier deze week een einde aan gekomen en is er weer een vaste stem in de nacht, die op Z100 overigens nog altijd live is.

Singh was tot eind april in de middag te horen op de hitzender 106.1 (W)BLI op Long Island. Ook was ze Music Director bij de zender. Haar radiocarrière begon ze in 2015 bij Party 105 (WPTY), eveneens op Long Island.

Ik ben enorm verheugd dat ik deel uit mag maken van de legendarische Z100,” aldus Singh. “Het is een enorme eer om deel uit te maken van zo’n iconisch merk.” [RadioWereld.NL]