Zoek
Sluit dit zoekvak.

Directeur/hoofdredacteur Dink Binnendijk vertrekt bij RTV Drenthe

Directeur/hoofdredacteur Dink Binnendijk stopt aan het einde van dit jaar bij RTV Drenthe. Na 14 jaar vertrekt Dink bij de omroep. Wie hem na 14 jaar opvolgt is nog niet bekend.

Binnendijk: ”Ik heb een geweldige tijd gehad bij de omroep. Er is veel gebeurd in die periode en ik hoop dat ik heb mogen bijdragen aan het uitbouwen van RTV Drenthe tot het huidige multimediale omroepbedrijf. Dit samen met de ongelofelijke inzet van al mijn collega’s“.

Binnendijk, inmiddels 40 jaar werkzaam binnen de regionale omroepsector, werkte voor RTV Drenthe bij RTV Oost, L1 Limburg, Omroep Flevoland, RTV West en RTV Noord-Holland. Verder was hij werkzaam bij het Leidsch Dagblad, Voetbal International, Deventer Dagblad, Studio Sport en Sport7.

Gerard Dielessen, voorzitter van de Raad van Toezicht van RTV Drenthe: “Dink is erin geslaagd om RTV Drenthe op de kaart te zetten. Er staat een modern mediabedrijf. Een belangrijke informatiebron. RTV Drenthe is als spil van de Drentse samenleving niet meer weg te denken. Voor zijn opvolger liggen er overigens ook weer grote uitdagingen. We hebben nu de tijd om zorgvuldig op zoek te gaan naar een nieuwe directeur/hoofdredacteur die leiding gaat geven aan ons mooie omroepbedrijf”. [RadioWereld.NL]