Gerard Ekdom stopt met Funky Music Trip op Radio 10

Gerard Ekdom stopt na bijna drie jaar met zijn weekendprogramma ‘Ekdom’s Funky Music Trip’ op Radio 10. Dit maakte hij vrijdagavond bekend in het programma. Komende vrijdag (5 september) is het programma voor het laatst te horen. Met zijn dagelijkse ochtendshow gaat Ekdom wel gewoon door op 10.

Foto: video still Youtube

We gaan ermee stoppen“, aldus Ekdom. “Het klinkt heel raar misschien voor de fans van dit programma, allebei. Dit programma zou eigenlijk naar een ander tijdstip gaan en daar had ik niet zoveel zin in. En daarbij wordt het ook een beetje een druk weekend que werkzaamheden erbij de komende tijd. Er komen tv-programma’s aan en papa gaat het een beetje druk krijgen.

Volgens de deejay betekent het stoppen niet het definitieve einde van het programma en gaat het ‘on hold’. “Misschien dat we ooit wel weer terugkomen.

Ekdom’s Funky Music Trip is sinds oktober 2019 te horen op Radio 10. In het programma draait de deejay alles wat maar funky was. Nieuwe ontdekkingen, oude vergeten soul, vette funk, nu-soul, acid jazz en soms ook gewoon retro dance classics. Het is daarmee vergelijkbaar aan het programma dat hij voor zijn oude werkgever NPO Radio 2 in het weekend presenteerde.

Aanvankelijk was Ekdom’s Funky Music Trip in de nacht van zaterdag op zondag te horen. Later verhuisde het programma naar de vrijdagavond. [RadioWereld.NL]

2 reacties

Reacties zijn gesloten.