Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bevestigd: Jordi Warners aan de slag bij Radio 538

Jordi Warners gaat aan de slag bij 538. Dit bevestigt de deejay op Instagram, nadat Barend van Deelen bij zijn afscheid vrijdagavond al zijn mond voorbij praatte. Komend weekend is hij voor het eerst te horen op 538.

Foto: video still Instagram

Negen jaar geleden begon ik hier mijn radio avontuur, nu ben ik terug bij Radio 538!”, aldus Warners. “Vanaf aankomend weekend ga je mij voor het eerst horen tijdens de Dutch Grand Prix op Zandvoort!

Welke uren Warners gaat presenteren op 538 is niet bekend, maar vrijdagavond werd al even tussen neus en lippen door verteld dat dit waarschijnlijk zaterdag tussen 16 en 19 uur en zondag tussen 12 en 14 uur gaat zijn.

Warners was tot april van dit jaar te horen in het weekend op Qmusic. Hij moest bij de zender vertrekken omdat zijn contract niet verlengd werd. Bij Qmusic werkte de deejay drie jaar. Daarvoor werkte Warners jarenlang bij Slam. Ook liep hij stage bij 538 en werkte hij er als producer. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jordi Warners (@jordiwarners)