Barend van Deelen zwaait af bij 538: “Grote eer om onder de groen-paarse vlag te mogen dienen”

Barend van Deelen is er trots op dat hij bij 538 radio heeft mogen maken. Dit vertelde hij vrijdagavond tijdens zijn afscheidsuitzending. “Het wat een grote eer om onder de groen-paarse vlag te mogen dienen.

Foto: video still stream

In een volle studio presenteerde Van Deelen zijn laatste programma samen met Iris Enthoven en Dylan Boet. Daarnaast was onder meer Andy van der Meijde te gast en kwamen Psykopunks en headhunterz een hardstyle-set draaien.

Maar ook collega’s als Ivo van Breukelen en oud-collega’s als Daniel Lippens (nu Slam) en Igmar Felicia waren van de partij. Daarnaast meldde Van Deelen ook nog tussendoor dat Jordi Warners naar 538 komt om op zaterdag (16-19 uur) en zondag (12-14 uur) een programma te presenteren. “Nu maak ik iets bekend wat nog niet bekend mag worden, maar wat maakt het allemaal uit.

Dankbaar
Ik ben onwijs dankbaar dat ik dit heb mogen doen”, besloot Van Deelen. “Als klein Barendje wilde ik zo graag bij 538 werken en dat is gelukt. Zes jaar lang heb ik het mogen doen, maar het is tijd voor nieuwe hoofdstukken. 3 Oktober aanstaande, klokslag 4 uur op 3FM, want dat is de plek waar het weer gaat gebeuren.

Op 3FM is Van Deelen elke maandag tot en met donderdag tussen 16 en 19 uur te horen.

Ondanks dat hij vertrekt, verwacht Van Deelen wel dat 538 er weer bovenop komt. “Met 538 komt het 1000% goed, want 538 gaat nooit kapot, dat weten we allemaal.

Nieuwe programmering
Komende maandag (29 augustus) start Radio 538 met een nieuwe programmering met onder meer Lindo Duvall, Mark Labrand en Frank Dane in de dagprogrammering. Het vrijdagavondprogramma neemt Ivo van Breukelen voorlopig over, samen met Enthoven. [RadioWereld.NL]