Herman Hofman vrijdag voor het laatst op 3FM

Herman Hofman is vrijdag (26 augustus) voor het laatst te horen op 3FM. Dit meldt de deejay op twitter. In mei maakte de deejay al bekend dat hij na 10 jaar moet vertrekken bij 3FM, maar wanneer zijn laatste uitzending was, wist hij toen nog niet.

Foto: video still stream 3FM

Hofman kreeg afgelopen voorjaar te horen dat er voor hem geen plek meer is in de nieuwe programmering van 3FM. “Ik voel me alsof ik gedumpt ben door een vriendin waar ik 10 jaar lang alles voor heb gegeven en ik weet ook nog steeds niet waarom dat dan gebeurt”, zei hij er destijds over.

Hofman debuteerde in september 2012 in de nacht op 3FM. In 2015 verhuisde hij naar de zondagmiddag. In dat jaar won de deejay ook de Marconi Award voor aanstormend talent. Begin 2020 verhuisde Hofman naar de doordeweekse programmering, waar hij de plek van Angelique Houtveen innam.

Maar zijn avontuur op werkdagen in de middag was echter voor korte duur, want al na enkele maanden kwam hij thuis te zitten met een burnout. In juli 2021 keerde hij langzaam maar zeker weer terug op zijn oude stek.

Wie de middaguren van Hofman gaat overnemen is nog niet bekend. Aanvankelijk zou dit Sander Hoogendoorn zijn, maar die maakte onlangs bekend over te stappen naar Radio Veronica. [RadioWereld.NL]