Haagse band Prins S. en De Geit uitgeroepen tot NPO 3FM Talent

De Haagse band ‘Prins S. en De Geit’ is door de deejays van 3FM uitgeroepen tot het laatste ‘3FM Talent van 2022‘. Acts die tot 3FM Talent worden benoemd zijn artiesten die op het punt van doorbreken staan bij 3FM. Die kunnen daarom ook rekenen op uitgebreide support van de radiozender NPO 3FM.

Eerder waren dat Kensington, Chef’Special, Son Mieux en S10. En eerder dit jaar kregen ook al Personal Trainer en Elephant en Maxine de juryprijs uitgereikt. 3FM Talents worden gekozen door 3FM en niet door het publiek. Omdat de Haagse band nu ook de stempel ‘3FM Talent’ heeft gekregen is de muziek van Prins S. en De Geit de komende tijd ook veelvuldig te horen op 3FM. Daarnaast zullen ze ook regelmatig in de studio live-optredens verzorgen.

De Haagse band met frontman Scott Beekhuizen (Prins S.), Marne Miesen op de gitaar en Daniel Ortgiess op de synths brengt op vrijdag 25 november hun eerste album uit. En op 2 december zijn ze de afsluitende act tijdens het ‘3voor12 Song van het Jaar Festival’ in de Maassilo in Rotterdam.

3FM ochtendshow-deejay Rob Janssen is fan van het eerste uur. “Als je de naam hoort denk je: dat moet gekkigheid zijn. Als je de muziek beluistert, of nog beter: live ziet, snap je dat het dat allesbehalve is. Prins S. en De Geit maakt hypnotiserende, soms dromerige muziek die je meevoert door het creatieve brein van Scott en zijn maten“, vertelt 3FM-deejay Rob Janssen. “Ik leerde ze kennen met hun single ’Nacht’ en ben ze daarna fanatiek blijven volgen en draaien op 3FM.” [RadioWereld.NL]