Elephant en Maxine uitgeroepen tot NPO 3FM Talent

Acts die tot 3FM Talent worden benoemd staan vaak op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op uitgebreide support van de radiozender. Daarom heeft de jongerenzender de band Elephant en zangeres Maxine deze week uitgeroepen tot nieuwe 3FM Talents van 2022.

Eerder dit jaar werden Meau, Kuzko, Banji en Antoon uitgeroepen tot 3FM Talent, andere 3FM Talents zijn Froukje, The Vices, Remme, S10, Gian, Goldband, Kensington en Chef’ Special.

3FM Talents worden gekozen door 3FM en niet door het publiek. Momenteel maken Meau, en Kuzko deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse artiesten allround te steunen.

Zo is de muziek van Maxine en Elephant de komende tijd veelvuldig te horen op 3FM, komen ze langs in de studio voor live optredens, zijn ze aanwezig bij 3FM events en te vinden op de online- en social kanalen van 3FM.

3FM Trending Talent
Naast 3FM Talent zoekt de jongerenzender ook beginnend talent onder de noemer: 3FM Trending Talent. De talentenjacht voor opkomende artiesten vindt plaats op TikTok en in de dagelijkse radioprogramma van Timur Perlin op 3FM. [RadioWereld.NL]