Annefleur Schipper en Vera Siemons presenteren Nachtgasten tijdens 3FM Serious Request

Annefleur Schipper en Vera Siemons presenteren de show ‘Nachtgasten’ voor ‘3FM Serious Request’ 2022. Samen bereiden zij van 19 tot en met 23 december op NPO 3 de nachtgasten klaar voor hun verblijf in het welbekende Glazen Huis in Amersfoort.

Foto: NTR

Onder anderen S10, Bizzey, Dennis Weening en Dione de Graaff zijn de nachtgasten die dit jaar naar het Glazen Huis komen, waar Annefleur en Vera hen ontvangen. Voor ze het Glazen Huis betreden spelen ze eerst een snelle kennisquiz om geld te verdienen voor Het Vergeten Kind.

Anne en Fleur: “We worden voor het eerst losgelaten op NPO 3 en hebben er enorm veel zin in om de Nachtgasten voor te bereiden op hun verblijf in het Glazen Huis.” Ze ontvangen onder anderen S10, Bizzey, Dennis Weening en Dione de Graaff dit jaar in het Glazen Huis.

3FM Serious Request zet zich dit jaar voor het eerst in voor het Nederlands doel in de week voor kerst: Stichting Het Vergeten Kind. De actie loopt dit jaar vanaf 18 tot en met 24 december. [RadioWereld.NL]