Ruud de Wild stapt over naar PowNed, maar behoudt middagshow NPO Radio 2

Ruud de Wild maakt na zes jaar voor Kro-Ncrv te hebben gewerkt de overstap naar PowNed. Ondanks dat de deejay van baas wisselt blijft hij gewoon in de middag op NPO Radio 2 te horen. Naast radio gaat De Wild ook tv maken voor PowNed, waaronder een zesdelige serie waarvan het onderwerp nog niet bekend is gemaakt. 

Foto: Emma Pot / Kro-Ncrv

Na ruim zes jaar voor Kro-Ncrv te hebben gewerkt is het voor mij nu tijd voor iets nieuws“, aldus De Wild. “Ik wil Kro-Ncrv hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en hun vertrouwen. Vanaf 2023 ga ik een nieuw avontuur aan bij PowNed.

De Wild in de middag blijft tot het einde van dit jaar nog te beluisteren onder de vlag van Kro-Ncrv op NPO Radio 2. Vanaf januari presenteert Ruud de Wild zijn programma De Wild in de middag op NPO Radio 2 voor PowNed, van maandag tot en met donderdag van 16 tot 18 uur.

Ondanks de overstap wijzigt het radioprogramma niet. Het huidige team verhuist mee met De Wild.

We kijken er bijzonder naar uit om met Ruud de Wild mooie televisie te gaan maken en het succes van De Wild in de middag op NPO Radio 2 voort te zetten“, zo luidt de reactie van PowNed.

Naast zijn dagelijkse radioprogramma op NPO Radio 2, maakte De Wild voor Kro-Ncrv de podcast ‘30 Minuten Rauw. Ook maakte hij de persoonlijke documentaire ‘Diagnose De Wild’ over zijn ziekteperiode en afgelopen jaar kroop hij in de rol van Verteller tijdens ‘The Passion’. [RadioWereld.NL]