Housuh in de Pauzuh XL vanaf maandag twee weken lang op Slam

De landelijke radiozender Slam staat de laatste twee weken van het jaar in het teken van ‘Housuh in de Pauzuh XL’. Vanaf maandag 19 december tot en met zondag 1 januari 10.00 uur is dit dagelijkse populaire lunchprogramma, dat normaal van maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur op de radio is, 24/7 lang te horen.

Foto: Marc Verhees Fotografie

In het programma ‘Housuh in de Pauzuh XL’ kan de muziek op de playlist alle kanten op gaan. Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp legt uit: “Slam maakt nu niet alleen de lunch van je werkdag lekkerder, maar ook de hele kerstperiode. We zien aan de luistercijfers hoe populair het programma is; de cijfers blijven stijgen. Het is een programma met de juiste energie, en daarom het perfecte moment in de laatste twee weken van het jaar een XL editie te doen. We gaan ‘housend’ het jaar uit met onze luisteraars“. [RadioWereld.NL]