Search
Close this search box.

Slam roept Miljuschka Witzenhausen uit tot meest sexy moeder

In de aanloop naar moederdag ging Slam tijdens de ochtendshow een week lang op zoek naar de lekkerste MILF van 2017. Afgelopen donderdag werd bekend dat presentatrice Miljuschka Witzenhausen bij de radiozender is uitgeroepen tot de ‘meest sexy moeder’.

“We merkten dat veel mensen bij het woord ‘moeder’ direct saaie en burgelijke asociaties hebben, maar willen met deze verkiezing benadrukken dat moeders nog steeds heel erg sexy kunnen zijn”, aldus Joost Burger, presentator van de ochtendshow.

Foto: Slam
De afgelopen week konden luisteraars stemmen op één van de tien genomineerde bekende moeders. Genomineerde moeders waren onder andere Chantal Janzen, Nicolette Kluijver, Sylvie Meis, Carice van Houten, Bobbi Eden en Victoria Koblenko.

Toch blijkt Witzenhausen (31 jaar), die in 2009 beviel van haar eerste kind, de grote winnares. [Radiowereld.NL]