Jeroen Kijk in de Vegte 30 jaar op de radio

De 48-jarige Jeroen Kijk in de Vegte zit 30 jaar bij de radio. De radiogoeroe begon op 12 december 1992 zijn carrière bij Club Veronica. Tijdens zijn radioprogramma op NPO Radio 2 werd hij maandagmorgen live in de uitzending voor deze bijzondere mijlpaal verrast met een grote bos bloemen.

Foto: Still Facebook

De deejay begon in de jaren 90 samen met Robert Jensen bij Radio Veronica. Ook was hij te horen op 3FM, Qmusic, Caz, Yorin FM en Radio 6. Tegenwoordig maakt hij elke dag de ochtendshow ‘Jan-Willem Start Op’ samen met Jan-Willem Roodbeen op NPO Radio 2.

Hij presenteerde in het verleden ook tv-programma’s op Veronica, BNN en RTL. En hij was in 2020 de Mol in het bekende programma Wie is de Mol. Daarnaast is hij ook dagelijks de vaste stem van het tv-programma RTL Boulevard op RTL4.

Naast zijn radio- en tv-werkzaamheden is hij ook nog ambassadeur van Stichting Mag Ik Dan Bij Jou. [RadioWereld.NL]