Zoek
Sluit dit zoekvak.

Te vroeg geboren zoontje Paul Rabbering overleden

Een nachtmerrie voor NPO Radio 2-deejay Paul Rabbering en zijn partner Dionne: Zij hebben onverwachts afscheid moeten nemen van hun te vroeg geboren zoontje Benja. “Onze wereld staat stil.

Foto: video still stream NPO Radio 2

Ineens was je daar, lieve kleine Benja”, schrijft Rabbering op Instagram. “Je kwam veel te vroeg. Je was al zo mooi. Wat keken we naar je uit. Je was zo welkom. In m’n gedachten had ik je al zo vaak vastgehouden en geknuffeld. Het leven gaf je geen kans. En nu moeten we verder met jou in ons hart. Dat doet zo’n pijn.

Rabbering maakte begin juli voor de tweede keer vader te worden. In 2019 kreeg hij met Dionne al een zoontje genaamd Abel.

Op NPO Radio 2 presenteert Rabbering normaal gesproken ‘Paul’ op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14 en 16 uur. In de nacht van vrijdag op zaterdag presenteert de deejay ‘Pauls 90s’. Dit programma wordt momenteel overgenomen door Jasper de Vries. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paul Rabbering (@paulrabbering)