Paul Römer: Gerard Ekdom blijft gewoon bij Radio 10

Gerard Ekdom vertrekt op korte termijn niet bij Radio 10. Dit stelt Paul Römer, directeur radio en televisie bij Talpa, in een interview met Adformatie. “De contracten van onze deejays lopen lekker door. Volgens mij is iedereen ook blij en happy, dus ik zie geen grote veranderingen op de korte termijn.

Foto: video still Youtube

De afgelopen weken werd Ekdom in verband gebracht met andere radiostations. Rob Stenders, zenderbaas van Radio Veronica, liet onlangs weten Ekdom graag aan boord te halen bij zijn station en had daar zelfs al met hem over gesproken.

Vorige week vertelde Eddy Keur op NPO Radio 2 dat Ekdom een aanbod van 800.000 euro heeft gehad om bij Joe te komen werken. Dit wordt naar alle waarschijnlijkheid de tweede landelijke zender van DPG dat per 1 september op het huidige kavel van Radio 10 gaat uitzenden. Radio 10 verhuist naar de huidige frequenties van Radio Veronica.

Ekdom presenteert sinds augustus 2018 de dagelijkse ochtendshow op Radio 10. Begin 2021 verlengde hij zijn contract met drie jaar. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Hij vertrekt op korte termijn niet bij Radio 10 maar zijn contract loopt rond de komende jaarwisseling af. Dus dan zijn er kansen voor Rob en Joe, toch?